Šok u Zadru! Otkazano je finale turnira, tenisač ima koronu!

Foto: Instagram/Pixsell

Turnir se protekla dva dana igrao na Višnjiku, a u njemu su sudjelovala tri hrvatska tenisača i strane teniske zvijezde poput Alexa Zvereva i Novaka Đokovića te Dimitrova koji je odustao

Finale Adria Tour teniskog turnira u Zadru koje su trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov otkazano je zbog toga što je Grigor Dimitrov zaražen korona virusom.

Tu vijest potvrdio je i sam tenisač na svom Instagram profilu, a on je dan ranije odustao od natjecanje jer se nije osjećao dobro.

Želim vam obavijestiti da sam pozitivan na Covid-19. Želim biti siguran da bilo tko tko je bio sa mnom u kontaktu proteklih dana bude testiran i poduzme nužne mjere opreza. Žao mi je zbog bilo kakve štete koju sam prouzročio, sad sam kući i oporavljam se, hvala vam na podršci.

Uz tenisače, Dimitrov se družio i sa košarkašima Zadra s kojima su tenisači igrali košarkašku utakmicu. Turniru je u subotu prisustvovao i premijer Andrej Plenković.


https://www.instagram.com/p/CBtKr9dA7wa/

U četvrtak su se tenisači i družili s građanima, a pogotovo je bitno to da su proveli vrijeme i s mnoštvom djece.

Dobili smo informaciju da je Grigor testiran u Monacu i da je pozitivan na korona virus. Trudili smo se ispoštovati sve mjere propisane od srpske i hrvatske vlade, dali smo sve što je potrebno, nažalost je Grigor pozitivan. U ovom trenutku organiziramo sve zdravstvene službe kako bi što veći broj ljudi koji je bio s Grigorom u kontaktu bio testiran. Stupio sam u kontakt sa svim volonterima i sudionicima turnira i zasad nitko nema nikakve simptome – rekao je Đorđe Đoković iz organizacije turnira na pressici i nadodao:

Dimitrov je prije ovog bio u Bugarskoj, još ne znamo je li se zaradio tamo ili ovdje. Svi koji su bili u bliskom kontaktu će biti testirani.Mi čekamo nadležne da nam daju upute i dalje ćemo postupiti sukladno tomu.

Bild.ba

Previous articleNapad u Brčkom: Na navijače Zvezde pucali automatskom puškom!
Next articleBožinović objasnio tko sve smije ući u Hrvatsku