Strava u Dubrovniku: Sin pucao majci u glavu, ocu u srce. Bore se za život, susjedi u šoku

Strava u Dubrovniku: Sin pucao majci u glavu, ocu u srce. Bore se za život, susjedi u šoku

Ilustracija

Noćas nešto prije ponoći policija je dobila dojavu te je veliki broj policajaca okupirao Gruž.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske jutros su priopćili kako je došlo do pucnjave u obiteljskoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju. Oni su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, riječ je o muškoj osobi za koju se sumnja da je ranila svoje roditelje koji su u teškom stanju i bore se za život.

Počinitelj je uhićen tijekom noći

Tijekom noći policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem, a provjeravali su i kafiće prilikom potrage. Počinitelj je uhićen tijekom noći i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi.

Policija ga je pronašla u drugom objektu, u kojem se skrivao.

Dubrovački vjesnik piše kako su ranjeni muškarac i žena vlasnici jedne turističke agencije.

Žena je u dubokoj komi, muškarac je oduzet

Liječnik je otkrio kako je sin pucao majci u glavu, a ocu u srce.

”Žena je s prostrijelom glave, a muškarac ustrijeljen u vrat s ozljedom kralježne moždine. Žena je u dubokoj komi i tu prognoza nije baš najbolja, nije često da se netko oporavi nakon takve ozljede. Muškarac je pri svijesti, ali mu je oduzet donji ekstremitet”, otkrio je za Novu TV neurokirurg Velimir Lupert iz Opće bolnice Dubrovnik.

Dubrovčani u šoku

”Ne znam točno što se dogodilo, dogodilo se u mom susjedstvu. Porazno. Čula sam dosta sirena, svih vrsta, nisam znala što se dogodilo, ali jutros sam čula”, ispričala je Dubrovčanka Marija.

”Dvadeset godina, koliko živim ovdje, nikada nije bilo ubojstava i sad u zadnjih godinu dana dva”, rekao je stanovnik Dorijan.

”Pogotovo kad dijete napada roditelje svoje. To je strašno, strašno za čuti, a za doživjeti – ne daj Bože nikome, ni najgorem neprijatelju”, kazao je Dubrovčanin Ivo.

Policija nastavlja s kriminalističkom istragom. Muškarca se tereti za teško ubojstvo u pokušaju, a što je dovelo do ovog stravičnog čina, još nije poznato. Neslužbene informacije kažu da muškarac nije bio kažnjavan niti je bilo prijava obiteljskog nasilja.

Bild.ba