Susjedi se dive legendarnom hrvatskom braniču: “Voli Rusiju, uzor mu je Srbin, ne želi otići iako ga tjeraju”

“Igra za Hrvatsku, idol mu je Vidić, a ne želi iz Rusije”, ima naslov Mondo na tu temu i dodaje njegov citat

Foto: Arhiva

Intervju Dejana Lovrena odjeknuo je na ruskom tržištu, ali i među Hrvatima, pa i u okolnim državama gdje je javno progovorio o ratu, problemima koji su se dogodili nakon veljače u globalnim svjetskim okvirima.

“Sve u svemu, situacija je jako teška, i za mene. Veliki je pritisak na mene i neki ljudi žele da odem. Ne sviđa mi se jer za sve ovo što se danas događa nisam ja kriv, a ni Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovdje su me dobro primili, ovdje imam dobre prijatelje”, rekao je Lovren.

“Uvijek sam prihvaćao kritike, to mi nije problem, ali ovdje se radilo o poštovanju prema meni i mojoj obitelji. Postoji određena granica izjava koje mogu dati, ali u ovom slučaju idem na sud. A ako pobijedim na sudu, sav novac koji mi se može isplatiti u tužbi dat ću ljudima kojima je to stvarno potrebno. Za mene nije u pitanju novac, nego poštovanje”, dodao je.

Mediji iz susjedstva također pišu o tom intervjuu, te naglašavaju njegovu “situaciju”.

“Igra za Hrvatsku, uzor mu je Vidić, a ne želi iz Rusije”, ima naslov Mondo na tu temu i dodaje njegov citat:


“Brojni su me tjerali iz Rusije, ali ja volim Rusiju”

Nikad nije dvojio.

“Nisam imao dvojbe hoću li se vratiti u Rusiju, iako Zenit ove godine neće nastupiti u europskim natjecanjima. To što Zenit neće nastupiti u Europi ne utječe na moju motivaciju. Nama je to jako bolno i ne razumijem takvu odluku. Sport i politika trebaju biti neovisni, a sada su mnogi sportaši, ne samo nogometaši, kažnjeni. Čak ni paraolimpijci, koji su cijeli život posvetili dolasku na Olimpijske igre, ne smiju se natjecati”, rekao je Lovren.

“Vidimo da postoji politika dvostrukih standarda, ali tu ne možemo ništa. Moramo samo pokazati snagu, biti još bolji ove sezone i vjerujem da ćemo se vratiti u Europu. Razgovarao sam s predsjednikom Zenita Aleksandrom Medvedevim i odmah sam ga uvjerio da ću ostati u timu. Potpisao sam trogodišnji ugovor s klubom i namjeravam ga ispuniti”, dodao je, prenosi dnevno.hr.

SOURCEBild.ba
Previous articlePopularni glumac poentirao: Bave se tipom koji je prošao gol ispred kazališta, a ovaj ukrao 100 milijuna i još govori “nisam, Allaha mi”
Next articleČovjek privremeno zatvorio lokal, mnoge je oduševio objašnjenjem
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments