Suspendiran Zoran Čegar, načelnik uniformirane policije FUP

Razlog za nove prijetnje je istraživačka priča koju su novinari objavili povodom sumnjivih poslova ovog visokorangiranog policijskog službenika.

Zoran Čegar (Foto: Avaz)

Načelnik uniformirane policije Federalne uprave policije (FUP) Zoran Čegar je suspendiran, doznaje Klix.ba. Rezultat je ovo unutarnje istrage koju je proveo FUP.

Odluku je donio v.d. ravnatelja FUP-a Ensad Korman na zahtjev resornog ministra Aljoše Čampare. Do okončanja suspenzije Čegara će na poziciji šefa uniformirane policije FUP-a zamijeniti Latif Kabaš.
Tim povodom novinari spomenutog portala kontaktirali su i Čegara, ali je kazao da to nije pitanje za njega već za FUP.

Zoran Čegar, protiv kojeg se vodi istraga i zbog fizičkog napada na radnika na parkingu u Sarajevu, je prošlog tjedna nasrnuo i prijetio novinarki CIN-a ispred suda u Dubrovniku gdje mu je počelo suđenje jer je optužen za prevaru.

Razlog za nove prijetnje je istraživačka priča koju su novinari objavili povodom sumnjivih poslova ovog visokorangiranog policijskog službenika.

Iz FUP-a su prošlog tjedna pod pritiskom javnosti priopćili da je pokrenuta “interna istraga koja će biti provedena u najkraćem mogućem roku” te pozvali na presumpciju nevinosti.


Previous articleAnonimac zvučnog imena Haris Silajdžić ušao u Parlament FBIH mudro osmišljenom promidžbom
Next articleDarko Juka: I naš je tata u HVO, a tvoj?
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments