Troje Slovenaca s krivotvorenim PCR testovima pokušalo ući u Hrvatsku

Oni su policiji predočili nalaze PCR testova čijom provjerom je utvrđeno da je muškarac na području Slovenije kupio dva krivotvorena nalaza

Bujska policija kazneno je prijavila troje slovenskih državljana koji su u petak na graničnom prijelazu Plovanija u Hrvatsku pokušali ući s krivotvorenim nalazima PCR testa na koronavirus, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

Granična policija je oko 13:30 sati kontrolirala BMW njemačkih registracija koji je vozio 22-godišnji Slovenac, dok je kao putnica u vozilu bila maloljetna ruska državljanka.

Prilikom kontrole vozač je policiji dao na uvid nalaze PCR testa, a provjerom je utvrđeno da je taj 22-godišnjak na računalu krivotvorio datum izdavanja jednog nalaza PCR testa, pa se protiv njega podnosi kaznena prijava.

Oko 20 sati na isti granični prijelaz pristupio je teretni automobil Ford slovenskih registracija koji je vozio 43-godišnji Slovenac, a kao putnica se u vozilu nalazila 28-godišnja slovenska državljanka.


Oni su policiji predočili nalaze PCR testova čijom provjerom je utvrđeno da je muškarac na području Slovenije kupio dva krivotvorena nalaza PCR testa te se protiv njega i putnice zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave podnosi kaznena prijava.

Hina

Previous articleOd ponoći skuplje gorivo
Next articlePlenković kaže da je protiv nogometne Superlige