Tuga u Osijeku: Mladić (18) poginuo na motociklu vraćajući se iz škole

Nešto prije 13 sati u Josipovcu kod Osijeka došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 18-godišnji mladić.

Kako se doznaje, on se na putu iz škole motociklom vozio prema kući i kretao se u smjeru Josipovca Ulicom Nova Dalmacija. Na njega je tada naletio Chevrolet osječkih registracija koji je skretao ulijevo te je bočno udario u motocikl.

– Još je desetak metara krivudao po cesti i pokušao održati ravnotežu, uletio je u kanal i udario glavom u betonski rub kanala – rekli su za 24sata svjedoci koji su bili u blizini.

Kako su ispričali okupljeni ljudi, čuli su udarac i izletjeli preko ceste kako bi vidjeli je li vozač živ i pokušali mu pomoći. Ispričali su da je bio u jako teškom stanju i da im je u roku nekoliko minuta umro pred očima.

Bild.baKomentari

Next Post

BiH ne može sama čuvati svoje granice

Sri ruj 23 , 2020
Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, ministar sigurnosti BiH Selmo Cikotić i zapovjednik EUFOR-a u BiH, general-bojnik Reinhard Trischak, sastali su se u srijedu na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj u Zvorniku, u sjedištu Postrojbe granične policije Zvornik. Sastanku su nazočili i zamjenik ravnatelja Fahrudin Halač, pomoćnik ravnatelja za organizaciju i […]