U jednoj od najljepših turističkih destinacija svijeta pali opasni mafijaši: među njima ima i onih iz našeg susjedstva, evo tko su

Ta organizacija dovodi se u vezu s talijanskom mafijom u Kalabriji, "škaljarskim klanom" u Crnoj Gori i s kartelima u Brazilu i Kolumbiji.

Ilustracija via Kurir.rs (nema veze s događajima iz članka)

Velika kriminalna organizacija, koja se bavi trgovinom kokaina, a koja je imala veze i sa crnogorskim “škaljarskim klanom”, razbijena je na Kanarskim otocima, prenosi Radiotelevizija Crne Gore pisanje španjolskih medija.

Akciju su uspješno izveli agenti Tima za organizirani kriminal i borbu protiv droge (EDOA) Civilne garde i agenti Jedinice za borbu protiv droge i organiziranog kriminala (UDICO) Nacionalne policije.

Kriminalna organizacija je uspostavila nekoliko kanala za unošenje kokaina na Kanarski arhipelag i imala je važnu logistiku za distribuciju narkotika.

Ta organizacija dovodi se u vezu s talijanskom mafijom u Kalabriji, “škaljarskim klanom” u Crnoj Gori i s kartelima u Brazilu i Kolumbiji.

Konačni rezultat nakon uhićenja i pretresa kuća ukazuje na osam privedenih, zaplijenjeno je 26 kilograma kokaina, skoro 150.000 eura u gotovini, osam vozila, pet šifriranih telefona, elektronski sigurnosni uređaj, kao i različiti alati i dokumentacija u vezi s kriminalnim radnjama, javili su španjolski mediji.


SOURCEFena
Previous articleOvaj potez koji je Rusija izvela nikako neće podržati grčka vlada, pogledajte i zašto
Next articleVeliko istraživanje otkriva: koliko je u Hrvatskoj ljudi sklonih teorijama zavjera i koje su najčešće zastupljene
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments