UEFA otkrila što planira s ulaznicama koje su ljudi kupili za Euro koji se neće održati ove godine

Foto: Hina
Foto: Hina

Europsko nogometno prvenstvo koje se trebalo održati u lipnju 2020. odgođeno je za isti mjesec sljedeće godine. Brojni navijači kupili su svoje ulaznice, a UEFA je nakon određenog razdoblja čekanja poslala navijačima uputstva.

Uputstva koja je poslala UEFA zasigurno će razveseliti sve navijače koji su kupili svoju ulaznicu za Europsko nogometno prvenstvo u lipnju.

Krovna europska nogometna organizacija ponudila je navijačima nekoliko opcija.

Prije svega, kupljene karte za EURO 2020. ostaju važeće za EURO 2021 i to se odnosi na sve navijače.

U slučaju da ste kupili kartu za EURO 2020., ali niste u mogućnosti ići sljedeće godine na turnir, UEFA savjetuje da ne odgađate svoj dolazak, barem dok ne izađe raspored utakmica. Ako nakon objavljenog rasporeda utakmica niste u mogućnosti doći na turnir, a imate kartu, UEFA će vam istu u potpunosti refundirati.


Naposljetku, za one koji odmah žele porvat novca, UEFA će organizirati portal na kojem možete ostvariti povrat novca “Ticket Return Portal” koji počinje s radom početkom svibnja 2020. godine, javila je Hina.

Svi navijači koji su se prijavili, na svoj e-mail redovno će dobivati detaljne upute o utakmicama za EURO 2021. te o mogućnosti povrata novca za one koji ne žele ići na završni turnir.

Bild.ba

Previous articleSrbi otkrili kako planiraju liječiti oboljele od koronavirusa
Next articleZbog prebacivanja Roland Garrosa otkazan Laver Cup