Velika policijska akcija u SBŽ-u, Sarajevu i Zenici

Rano jutros policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, započeli su istovremene pretrese na 32 lokacije na području Zenice, devet lokacija na području Srednjobosanske županije i na dvije u Sarajevu.

Radi se o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva “Mreža IV “, koju provodi Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije u suradnji i pod nadzorom županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, a današnje aktivnosti se provode u suradnji s Federalnom upravom policije i Upravom policije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Današnja akcija je usmjerena na uhićenje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za vršenje krivičnih djela u vezi zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i municije.

Pretresi objekata i osoba na navedenim lokacijama se vrše s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku, kao i lociranja i uhićenja osoba koje su meta akcije, a koje se sumnjiče za izvršenje navedenih kaznenih djela.

Više detalja o samoj akciji i njenim rezultatima bit će poznato tijekom dana, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.


Bild.ba

Previous articlePoznati glumac pisao bh. vlastima: Potrebno je odmah krenuti u akciju
Next articleDanas predsjednički izbori u Iranu