VIDEO Sudac spasio čist gol i pravio se kao da se ništa nije dogodilo

Meksički sudac Oscar Macias postao je viralni hit preko noći nakon što je na jučerašnjoj utakmici meksičke lige spasio čisti gol.

Cruz Azul je u 36. minuti vodio 2:0 protiv Toluce i domaćini su imali priliku riješiti utakmicu. Napadač Cruz Azula zaobišao je golmana i pucao u prazan gol, ali je pogodio stativu. Na odbijenu loptu natrčao je njegov suigrač i poslao je u prazan gol, ali je goste spasio – sudac.

Video možete pogledati i OVDJE.

On se, prateći akciju, našao točno na putanji lopte, a ona ga je pogodila i od njega se odbila u gol-aut. Igrači Cruz Azula u nevjerici su gledali što se dogodilo i objašnjavali su Maciasu da je spasio čisti gol, ali sudac se nije dao smesti. Mrtav-hladan pravio se da se ništa nije dogodilo i, sukladno pravilima, izveo je sudačko podbacivanje i vratio je domaćinima loptu.

Da stvar bude gora, gosti su u 44. minuti smanjili na 2:1, da bi u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena izjednačili na 2:2. Ipak, Maciasa je “spasio” Guillermo Fernandez koji je u 63. minuti zabio za 3:2 i pobjedu Cruz Azula, prenosi Index.hr.


Bild.ba

Previous articleIvica Kostelić poludio zbog ove nepravedne odluke
Next articleOva općina u BiH za svako novorođeno dijete daje veliku novčanu pomoć