Vidović Krišto ne razumije zašto su maske obvezne

Karolina Vidović Krišto

Karolina Vidović Krišto, zastupnica Domovinskog pokreta, gostovala je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirala novi saziv Hrvatskoga sabora, program buduće Vlade, a dotakla se i nošenja maski, odnosno nenošenja u njenom slučaju.

Na pitanje zašto odbija nositi masku u sabornici ističe da joj nije namjera nikoga provocirati.

– To su preporuke. Predsjedavajućeg sam pitala zašto ju moramo nositi, nije mi znao odgovoriti. Markotić je jedan od stručnjaka u mainstream medijima, ali ima niz epidemiologa koji govore suprotno. Nisam kompetentna, ali sam oprezna s nečim što kaže samo dvoje ljudi. Želim čuti zašto treba nositi maske. Predložila sam da glasamo o tome – rekla je Vidović Krišto te dodala da i inače nosi marame.

Vidović Krišto je komentirala program buduće vlade koji je danas predstavljen u saboru. Nazvala ga je irelevantnim, a formiranje vlade protuustavnim.

– Program Plenkovića je irelevantan jer je Vlada sastavljena protuustavno. U Hrvatskoj više nemamo nijednu instituciju kojoj se možemo obratiti – rekla je Vidović Krišto pa dodala da je sastav nove vlade gotovo identičan prethodnoj.


– Opterećen je aferama – dodala je.

Bild.ba

Previous articleOHR se javlja da kaže kako se entiteti ne mogu odcijepiti
Next articleJedna ružna navika koja povećava rizik zaraze koronom