Violeta u Lastu uložila 20 milijuna, radi se na više projekata

Grudska Violeta sada paralelno radi na više projekata u Hercegovini. Samo u čapljinsku Lastu uloženo je 20 milijuna eura, a u centru Gruda nići će i moderni centar, djelomično hotel, djelomično shopping centar. 

„U narednom razdoblju krećemo s prehrambenom industrijom i za Lastu imamo velike planove. Sami završetak radova diktira i određuje opća situacija te je ključan faktor da svi pogoni zadovoljavaju standard za proizvodnju prehrambenih proizvoda. Trenutno se svi radovi odvijaju prema planiranom rasporedu i naputcima struke. Od velikog je značaja da svi nivoi budu ispunjeni, od same organizacije, proizvodnje, tehnologije i kontrole kvalitete, kako bi se započeta realizacija odvila u skladu s postavljenim ciljevima. Prvi proces selekcije zaposlenika je obavljen, trenutačno su na probnom radu. Što se tiče rokova, početak rada očekuje se do kraja ove godine. Kako bi se postigla premium linija slastica, tvornica je zahtijevala značajna ulaganja. Od izvođenja građevinskih radova – unutarnjih i vanjskih, obnove tvornice, ulaganja u održivi razvoj i visoku tehnologiju proizvodnih pogona, do maksimalnog ulaganja truda i potrebnih sredstava u istraživanje tržišta i sami razvoj novih proizvoda. Ukupna investicija će doseći oko 20 milijuna eura uloženih u opremu i infrastrukturu“, potvrdili su za Hercegovina.info iz Violete.

Kazali su i kako će izgledati novi hotel Grude.

„U središtu Gruda izgradit će se moderni centar, u kojoj će u jednom dijelu biti hotel s 30 soba, a u drugom, centralnom dijelu shopping centar. Sadržaj shopping centra će se sastojati od ugostiteljstva, maloprodaje, velikom ponude hrane i dječjeg sadržaja. Ovakav objekt pružat će nezaboravno iskustvo u kupovini, nudeći veliki izbor brendova. Finalno arhitektonsko rješenje još nije gotovo, ali svakako će ga pratiti inovativni dizajn te vjerujemo da će biti prava atrakcija“, zaključuju iz Violete. 

Bild.ba


Previous articleEvo tko su djevojke kažnjene zbog skidanja na Jadranskoj magistrali
Next articleVještačen mobitel, otkriveno što je Lana radila prije tragedije