Vjekoslav Vuković, predsjednik VTK BiH, održao on-line predavanje studentima Sveučilišta u Mostaru

Vjekoslav Vuković, predsjednik VTK BiH | FRoto: Printscreen/komorabih.ba

Jučer je predsjednik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine dr.sc. Vjekoslav Vuković, izvanredni profesor, održao on-line predavanje studentima Sveučilišta u Mostaru, priopćeno je iz VTK BiH.

Vukovićevo predavanje bilo je na temu uloge i značaja Vanjskotrgovinske komore BiH u ekonomskom sustavu Bosne i Hercegovine, vanjskotrgovinskoj razmjeni, kao i posljedicama utjecaja pandemije na istu.

Za predavanje je bio prijavljen 91 student ekonomskih znanosti iz cijele BiH pod vodstvom prof.dr.sc. Zdenka Klepića, redovitog profesora.

Profesor Klepić izrazio je zahvalnost predsjedniku VTK BiH Vukoviću na odvojenom vremenu i upriličenom predavanju za koje je ocijenjeno da će pozitivno utjecati na unapređenje znanja ali i boljeg razumijevanja ekonomije Bosne i Hercegovine.

Također, studentima je ovo bila idealna prigoda da se detaljnije upoznaju i sa samom Vanjskotrgovinskom komorom i njenom značajnom ulogom u BiH, kako s aspekta asocijacije gospodarstvenika čije interese zastupa, tako i partnerskog odnosa s institucijama vlasti.


Bild.ba

Previous articleVIDEO Rezo preuzeo Stožer: Evo što poručuje
Next articleOmogućeno kretanje starijim od 65 i mlađim od 18 godina