Dobro jutro, Severina opet voli Igora

Dobro jutro, Severina opet voli Igora

Poznati supružnici od početka travnja nisu objavili zajedničku fotografiju, što je pokrenulo šuškanja da su u svađi, a neki su im predviđali i razvod. No, Severina je suptilno poručila da je s njima ipak sve u redu.

Iako se posljednjih mjeseci šuškalo o prekidu Severine i Igora Kojića, čini se da je među poznatim supružnicima sve u redu, barem ako je suditi po Severininoj objavi na Instagramu, prenosi Bild.ba. Pjevačica je suprugu, uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, poručila sljedeće:

– Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi – napisala je pjevačica i dodala emotikon srca. U komentarima su se odmah zaredale čestitke fanova, od kojih su neki napisali da su im uljepšali dan te da “sada znaju da prave, jake ljubavi postoje i neuništive su”.

JAVNE SVAĐE

Ova objava došla je kao iznenađenje, s obzirom na konstantne glasine o tome da se par ne viđa i da Severina zamjera Igoru što ga stalno mora financirati.

Inače, par već neko vrijeme živi na različitim adresama, Igor u Beogradu, a Severina u Splitu te je sve iznenadilo kada se nije pojavio na njezinom nedavnom koncertu u rodnom gradu.

Zajedničku fotografiju posljednji su put objavili početkom travnja kada su slavili petu godišnjicu braka.

– Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te radosti moja – napisala je tada pjevačica.

Bild.ba