Ivana Knoll dobila pitanje o vjeri, evo što je odgovorila

Ivana Knoll dobila pitanje o vjeri, evo što je odgovorila

Ivana Knoll
Ivana Knoll

Ivana Knoll je postala popularna nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a na Instagramu objavljuje uglavnom zavodljive fotke.

Ivana Knoll jedna je od najpoznatijih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije. Javnost ju je primijetila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je privukla pažnju dok je s tribina navijala za Vatrene.

Uskoro su je prozvali i najzgodnijom navijačicom. Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Ivana je omogućila svojim obožavateljima da joj na Instagramu postave pitanja koja ih zanimaju o njoj.

Otkrila im je svoju beauty rutinu i priznala da ne koristi puder nego samo tuš, maskaru i rumenilo. Zamolili su je da im kaže i koliko kilograma ima i Ivana je stala na vagu koja je pokazala da ima 67 kilograma iako je ona mislila da ima dosta manje. Netko od obožavatelja pitao ju je: Hercegovka, a vječito u provokativnom stilu? Kako vam vjera to dopušta? Ivana je odgovorila: – Dušo draga to nema nikakve veze s vjerom niti s odnosom s bogom, svatko živi vjeru na svoj način. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima, javlja Dnevnik.ba.

Bild.ba