Ivana Paradžiković otišla s Nove TV: Vrijeme je za nove profesionalne izazove

Ivana Paradžiković otišla s Nove TV: Vrijeme je za nove profesionalne izazove

Voditeljica i urednica emisije Provjereno, Ivana Paradžiković, u srijedu je objavila: “Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali.”

– Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi – izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Ivana Paradžiković od samih je početaka dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica od 2009. godine, a godinu dana kasnije i kao urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja te doprinijela boljitku društva. Istraživačka emisija Provjereno bavi se svim važnim problemima društvene i političke svakodnevice, piše Dnevnik.hr.

Dugogodišnji i nagrađivani reporter emisije Provjereno, Mato Barišić, postaje urednik emisije. Od prvog dana je član redakcije Provjereno, istraživao je najrazličitije teme i svojim istančanim novinarskim stilom doprinio uvelike uspjehu emisije. Ema Branica, reporterka prepoznatljiva po hrabrosti i odvažnosti, nastavit će snimati priloge ali će i voditeljskom ulogom sudjelovati u stvaranju emisije Provjereno.

Bild.ba