“Jastuci mi pomažu u postizanju vrhunca. Predobro je da bi bilo istinito”

“Jastuci mi pomažu u postizanju vrhunca. Predobro je da bi bilo istinito”

Foto: Instagram

Korištenje jastuka može pomoći u ostvarivanju boljeg orgazma, kažu eksperti, a s njima se složila i 36-godišnja Nadia Bokody, koja je u videu koji je postavila na YouTube objasnila da se ona koristi tom tehnikom tijekom seksa i samozadovoljavanja.

“Otkrila sam nešto što se čini previše dobro da bi bilo istinito. Riječ je o jastucima za seks”, rekla je i dodala kako se takvi jastuci razlikuju od običnih i da su mnogo skuplji.

“Kada koristite obični jastuk, postavljate ga tako da se pridignete i da pogodite G-točku. Radim to već godinama, ali kad sam zamijenila obični jastuk s ovim skupim, bilo je drugačije jer je jastuk za seks oblikovan pod drugačijim kutom”, objasnila je.

Upotreba jastuka omogućava različite kutove za penetraciju koje obično ne biste mogli postići u običnim seks pozicijama. Nadia kaže da su kutovi važni u seksu i da je najgore zadržavati se u običnim položajima kao što je misionarski. Dodala je kako upotrebom jastuka za seks možete postići nevjerojatne orgazme i da će vaš seksualni život učiniti mnogo boljima.

“Razmislite o korištenju jastuka u seksu. Predobro je. Toliko je položaja u kojima mogu poslužiti”, otkrila je.

Jastuci omogućuju stabilnost i podižu tijelo, zbog čega je lakše stimulirati klitoris.

Bild.ba