Oprah Winfrey otkrila zašto ne želi biti kuma kćeri princa Harryja i Meghan Markle

Oprah Winfrey otkrila zašto ne želi biti kuma kćeri princa Harryja i Meghan Markle

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle objavili rođenje kćeri Lilibet Diane, mnogi su počeli nagađati da bi Oprah Winfrey mogla biti kuma djevojčici, no ona je odlučila demantirati te glasine.

U razgovoru za Entertainment Tonight Oprah je objasnila zašto ne želi biti kuma malenoj, a razlog je mnoge iznenadio.

– Nema potrebe da mene uzimaju za kumu. Ja sam im susjeda, prijateljica i sve to, ali mislim da za ulogu kume trebaju uzeti nekog mlađeg – rekla je.

Tijekom intervjua također je otkrila i da joj se jako sviđa ime koje su Harry i Meghan odabrali za kćer, a dodala je i da paru planira poslati poseban poklon za Dan očeva.

Oprah je vrlo bliska s Harryjem i Meghan otkad je dobila pozivnicu za njihovo kraljevsko vjenčanje koje se održalo 2018. godine, a par je upravo u intervjuu s njom, koji je podigao puno prašine u javnosti, otkrio da im stiže kćerkica.

Također su iznijeli i brojne tvrdnje protiv palače, uključujući optužbe za rasizam.

Nakon intervjua Harry je ponovo razgovarao s Oprom u emisiji The Me You Can’t See. Tu je progovorio o osobnim borbama nakon smrti svoje majke, princeze Diane, 1997. godine, prenosi Index.hr.

– Bio sam spreman piti, bio sam spreman uzeti drogu, bio sam spreman raditi stvari zbog kojih sam manje osjećao – priznao je Harry Opri.

Bild.ba