Severina ne skida šminku s lica čak ni dok se ‘znoji’ u teretani

Severina ne skida šminku s lica čak ni dok se ‘znoji’ u teretani

Živjeli, poručila je pjevačica Severina Kojić (48) dok ispija dozu kolagena koji je nedavno počela piti. Riječ je o dodatku prehrani u tekućini s ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, mineralima i vitaminima za cjelokupnu njegu kože, jačanje noktiju i kose te općenito mladolik izgled.

Nije tajna da Severina iznimno pazi na svoj izgled. Godinama vježba u teretani iako je u vrijeme pjesme ‘Moja štikla’ s kojom nas je predstavljala na Eurosongu prije 14 godina više radila vježbe s utezima pa je bila sva mišićava. Posljednjih godina preferira manekenski izgled pa vježba s vlastitom težinom.

Trening redovito započinje na traci za trčanje, a onda radi vježbe poput sklekova za čvrsta prsa i čučnjeva za definirane noge. Seve je znala reći da za ‘dobre noge’ radi sto čučnjeva dnevno. Osim treninga Seve pazi i na prehranu. Preferira ribu s malo masnoća i proteinima kako bi održala mišićni tonus.

Ni estetski zahvati joj nisu strani. Prema tvrdnjama estetskih kirurga smanjivala je nos, navodno dva puta, podizala očne kapke, redovito stavlja botoks i hijaluronske filere… Pjevačica ni za vrijeme pandemije ne odustaje od vježbanja, ali ni make upa. S kolagenom u ruci pozirala je našminkana.

Njena nova vizažistica je Simona Antonović, s kojom je pjevačica ranije surađivala na snimanjima reklama. Seve je inače nedavno predstavila svoj novi tim. Jedino je frizer Matija Posavec preživio čistku. Ostali su suradnici svi novi. Novi stilist nakon dugogodišnjeg Petra Trbovića je Domagoj Štimac iz domaćeg modnog brenda Twins.

Nagađalo se da će se povratkom menadžera Tomice Petrovića Seve pomiriti s Trbovićem, no to se nije dogodilo. Čini se da mu je zamjerila javno prozivanje za krađu ideja za kostime za minulu turneju ‘Magic tour’.

Bild.ba