Snimka iz kreveta: Ecija Ivušić otkrila kraj koga se jutros probudila

Snimka iz kreveta: Ecija Ivušić otkrila kraj koga se jutros probudila

Ecija Ivušić otkrila je da je u njen život ušao novi psić kojeg je nazvala Rio.

“Probudio sam je jedno 500 puta”, napisala je uz snimku na kojoj je uz nju u krevetu i psić koji je tek stigao u njen dom.

Ecija je svog dugogodišnjeg ljubimca, psića Leeloo, izgubila sredinom listopada.

“Nisam mislila ništa pisati, jer nisam znala gdje sam, ali nekako sam jutros smogla snage da se i na ovaj način oprostim s tobom. U moj život je ušla taman negdje kad sam ga počela shvaćati ozbiljno. Dobila sam je za 18. rođendan, jako je željela i ozbiljno je shvatila. Nazvala sam je Leeloo. Po liku iz filma Peti element. Uz vodu, vatru, zrak i zemlju, peti element je, pogađate, bio ljubav. Uz svu simboliku svog imena moja Leeloo je bila i više od ljubavi”, napisala je tad.

“Život je nekako htio da se ti i ja rastanemo na poseban način, tako da se sve odvilo dok ostatak naše obitelji nije bio u Zagrebu. Kako smo ga počele, tako smo ga i završile. Nas dvije. Same. Sve je došlo naglo, bio je šok i more suza, ali sada s odmakom vidim da je baš tako sve trebalo biti. Zaspala si mi u krilu na kauču u praznoj veterinarskoj klinici dok je svirala neka predivna pjesma koju već 3 dana čujem u glavi u svakoj tišini iako sam je tada čula prvi put u životu”, oprostila se na Instagramu, prenosi Index.

Bild.ba