24-godišnjakinja ima 22 djece, kaže da ne namjerava stati

Ne misli da je propustila nešto iz mladosti time što je rano postala majka, baš naprotiv, veseli se tome da ima još djece.

Kristina Ozturk, 24-godišnja Ruskinja, upoznala je 57-godišnjeg Galupa prije nekoliko godina na odmoru u Gruziji i odmah su, kako kažu, ”kliknuli”.

Već sa 17 godina rodila je prvu kćerkicu, a danas, sedam godina kasnije, ima čak 22 djece – i ne planira stati. Ostalu djecu nije, kaže, začela rodila prirodnim putem, već je imala surogat-majke kojima je platila ukupno 138.000 funti, odnosno 323 tisuće KM za uslugu.

“Oduvijek sam sanjala o tome da imam veliku obitelj, a isto je htio i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo u ostvarivanje zajedničkog sna. Ne znam jesmo li najveća obitelj na svijetu, ali znam da smo najsretnija”, izjavila je ova mlada mama koja trenutačno živi sa 16 dadilja u Batumi.

Ne misli da je propustila nešto iz mladosti time što je rano postala majka, baš naprotiv, veseli se tome da ima još djece.

“Tjedno potrošimo oko 3500 do 4200 funti (8200 do 9800) na potrepštine za bebe, katkada bude manje, pokatkad više. Dadilje plaćamo oko 800 KM tjedno. Trenutačno živimo u kući na tri kata, a u budućnosti ćemo morati još izgraditi ili kupiti veću kuću. Nemamo još točan plan, zasad ima mjesta za sve nas.”


Kako prenosi LADbible, par je prvo planirao dobiti jedno dijete godišnje, ali shvatili su da imaju mogućnosti za više njih u kraćem razdoblju.

SOURCEBild.ba
Previous articleEvo mjesta na kojem se dogodio navodni susret manekenke i muškarca koji je “isti kao Matej”
Next articleBiden zaprijetio Putinu, Zelenski traži dokaze: “Naši najbolji prijatelji stvaraju paniku”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments