Ako je vjerovati hrvatskim medijima, obitelj Raspudić ima veliki razlog za slavlje

Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a pretpostavlja se da je njihova ljubavna veza počela upravo tamo.

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić očekuju svoje drugo dijete.

Portal Teleskop doznaje da je Selak Raspudić trudna deset tjedana te da bi beba trebala doći na svijet u kolovozu. Bračni par Raspudić već ima dvogodišnju djevojčicu Danicu. Nino Raspudić ima i kćer Floru, koju je dobio u prvom braku.

Da se par vjenčao, potvrđeno je početkom 2020. godine, kada se Marija Selak Raspudić pojavila u Mostovoj emisiji s novim prezimenom. O svojoj vezi do tada nikad nisu govorili javno. Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a pretpostavlja se da je njihova ljubavna veza počela upravo tamo, piše Index.hr.

Raspudić je tijekom predizborne kampanje 2020. godine nekoliko puta naglašavao da u njegovom razvodu s prvom suprugom nema ništa senzacionalno te da su ostali u dobrim odnosima. Mostov zastupnik je do tada često zagovarao tradicionalnu obitelj, iako je sam nije imao.

SOURCEBild.ba
Previous articleU Australiji veliko oduševljenje zbog deportacije Novaka. Evo kakav je natpis osvanuo na naslovnici novina
Next articleAmerika dodatno motivirala ATV: Uskoro specijalni serijal posvećen – sankcijama
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments