“Ako se već fotkate u skupim krpicama, nemojte okolo žicati besplatni smještaj”

“Ako se već fotkate u skupim krpicama, nemojte okolo žicati besplatni smještaj”

Foto: Instagram

Bivša modna dizajnerica i životna savjetnica Borna Kotromanić (46) svakodnevno na svojoj društvenoj mreži komentira aktualna zbivanja pa se tako osvrnula i na društvo oko sebe. 

– Ako promovirate proizvode protiv starenja, bilo bi dobro da niste puni filera i izbotoksirani. Ako se naslikavate s dizajnerskim komadima, bilo bi dobro da ne žicate da prespavate gdje god samo da ne platite hotelski smještaj. I ako ste uvijek uslikani kao fatalna zavodnica valjda vas je nekad netko i oženio – komentirala je Borna. Dodala je kako je virtualni svijet sve samo ne istina i autentičnost. 

Zbog pratitelja koji to ‘puše’, a gdje ste vi u cijeloj toj priči? To je aktualno pitanje trenutka – napisala je Kotromanić na svom Instagramu. Dobila je mnoštvo pohvalnih poruka. ‘Svaka ti je na mjestu. Pravo u centar, hrabro i sa stavom’, jedan je od komentara. 

Bivša supruga jednog od prvih hrvatskih tajkuna Luke Rajića (56), prošlog je tjedna osebujnim stilom privukla svu pažnju na sajmu umjetnina Art Zagreb u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu. 

Za tu je prigodu odjenula biciklističke hlače koje je iskombinirala s minijaturnim topićem u istoj boji te visoke pete. Preko ramena je prebacila minijaturnu torbicu koju potpisuje brend Jacquemus. Cijena takvih torbica se kreće oko 3400 kuna. 

Bild.ba