Amerikanac se izgotivio u apartmanu u BiH za 25 dolara: Preplavilo ga oduševljenje, dobio je i slatkiše

Detaljno je opisao što se sve nalazi u apartmanu. Uz kuhinju, za koju kaže da je "besprijekorna", na raspolaganju za 48 KM po noćenju bili su mu još dnevni boravak, kupaonica te spavaća soba.

Foto: Instagram

Američki tiktoker i influencer Christian Grossi spakirao je stvari u ruksak i krenuo na putovanje svijetom. Većinom boravi u hostelima. Trenutno se nalazi u Egiptu, a nedavno je bio i u Bosni i Hercegovini.

Opisao je kakav je smještaj pronašao u BiH i po kojoj cijeni. Nije otkrio u kojem gradu je odsjeo, ali noćenje u apartmanu platio je 25 dolara (oko 48 KM)

“11/10 za ovaj bosanski Airbnb. Ovo bi u SAD-u koštalo 125 dolara po noćenju. Mjesto je doista bilo fantastično, ugodan bijeg od života u hostelu. Koliko god volim svakodnevno upoznavati nove ljude, ponekad mi treba jedan dan da napunim baterije za druženje. Biste li odsjeli ovdje za 25 dolara?” napisao je u opisu snimke.

Detaljno je opisao što se sve nalazi u apartmanu. Uz kuhinju, za koju kaže da je “besprijekorna”, na raspolaganju za 48 KM po noćenju bili su mu još dnevni boravak, kupaonica te spavaća soba.

“Dnevni boravak izgleda tako udobno, a domaćin je ostavio i slatkiše na stolu. Ima i televizor s YouTubeom i Netflixom. Možda ćete se pitati zašto sam toliko uzbuđen zbog Netflixa i YouTubea, ali kada 100 dana putujete s ruksakom po svijetu, takve male stvari su jako bitne”, ispričao je Christian.


Kada je ušetao u kupaonicu, rekao je “ma sigurno se šalite” te ju je usporedio s uređenjem kakvo se očekuje u hotelu. Više puta naglasio je kako je sve jako čisto u smještaju. Inače, kaže da je ovaj apartman rezervirao samo kako bi se odmorio i odradio posao na laptopu, a pohvalio je i brzinu interneta u smještaju.

Na TikToku je objavio i video u kojemu objašnjava koje stvari je potrebno znati prije dolaska u Bosnu i Hercegovinu te je svoj posjet ovoj zemlji ocijenio s 9.2 od 10.

SOURCEBild.ba
Previous articleMalinari primaju žestoke prijetnje: Kunem ti se, gađat ću te čim stignem
Next articleU Hrvatsku možete unijeti 20 kila ribe, ali ne možete paštetu,10 dekagrama salame ili jogurt
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments