Austrijanka nakon povratka iz Hrvatske otvorila kufer, imala je što i vidjeti!

Ovo je bio treći put u godini dana da netko iz Gornje Austrije prijavljuje pronalazak škorpiona u domu nakon povratka s Jadrana.

Ilustracija: PIxsell

Sunčanje, kupanje, kave i kokteli, puno je lijepih stvari vezano uz ljetovanje na Jadranu. Ako bismo morali naći neku manu putovanju, to bi bilo raspremanje kufera po povratku s odmora. Za jednu ženu iz Austrije pospremanje stvari iz putne torbe postalo je iskustvo iz noćne more kada je među odjećom našla 18 škorpiona – mamu s bebama, piše Vecernji.hr.

Stanovnica Natternbacha u Gornjoj Austriji bila je šokirana svojim otkrićem, no ubrzo se pribrala i nazvala komunalne službe iz Gusentala, koje su poslale nekoga po njene osmonoge goste, prenosi Mirror.

Ovo je bio treći put u godini dana da netko iz Gornje Austrije prijavljuje pronalazak škorpiona u domu nakon povratka s Jadrana. U rujnu prošle godine povratnik iz Hrvatske prijavio je neželjenog škorpiona, a prije mjesec dana žena iz Linza je nazvala komunalne službe zbog škorpiona kojeg je pronašla u stanu čak tri tjedna nakon što se vratila s Jadrana. Ako je suditi prema njemu, nije škorpionima loše ni u Austriji!

Svih 18 škorpiona koje je ‘sretnica’ pronašla u kuferu uspješno su zbrinuti te u skloništu za životinje u Linzu čekaju transport za Hrvatsku.

SOURCEBild.ba
Previous articleKaramatić o hrvatskoj politici u BiH: Voditi politiku iz Mostara, ne gledati Bruxelles i Zagreb!
Next articleDanas počinje Mladifest u Međugorju, već je mnogo hodočasnika stiglo
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments