Bošnjački mesar poziva na društvenoj mreži: Bojkotirajte hrvatske proizvode zbog Milanovića, najveći udarac je na ekonomiju

"Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski!"

Foto: raport.ba

Bošnjački mesar Senadin Ferhatović reagirao je na izmišljenu izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o genocidu u Srebrenici te najavio bojkot hrvatskih proizvoda, piše Dnevnik.ba. Pomalo nepismeno priopćenje prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

“Milanović kaže: Nije bilo genocida u Srebrenici!

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski!

Ja, Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria” oko 100 proizvoda koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica i online shopa koji je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da našu BiH ostavite na miru i bavite se vašim problemima unutar vaše lijepe države koju golemo respektujemo i uvažavamo njene državljane. Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH!


Dragi moji Bosanci i Hercegovci, apelujem na vas da ne kupujete hrvatske proizvode u narednom periodu!

Našim zastupnicima HR proizvoda i distributerima ako su patriote i vole BiH neka smanje kapacitete uvoza. Najveći udarac je udarac na ekonomiju! A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova.

Vaš Ferhatovic Senadin”

SOURCEBild.ba
Previous articlePredstavljen dres Vatrenih za SP u Kataru. Sviđa li vam se?
Next articleMedvjed napao pastira na Vlašiću i teško ga ozlijedio, liječnici mu pokušavaju spasiti nogu
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments