Brad Pitt se oglasio nakon što ga je Angelina optužila da je tukao i davio djecu

Brad Pitt
Image by Chris from Pixabay

Brad Pitt se oglasio nakon što ga je njegova bivša supruga Angelina Jolie optužila da je “davio i tukao njihovu djecu tijekom svađe koja je izbila u zrakoplovu”.

Pittov glasnogovornik rekao je za CNN da su Joliene najnovije optužbe “potpuno neistinite i da Angelina lažima želi okrenuti djecu i javnost protiv oca.”

Podsjetimo, tužba koju su u utorak podnijeli odvjetnici slavne glumice u Los Angelesu sadrži navode o svađi u zrakoplovu 14. rujna 2016. koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahtjeva za razvod.

“Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom”, navodi se u dokumentima predanima sudu pa slijedi:

“Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni.”


Osim toga, navodi se da je tijekom “mnogo napetih sati” leta Pitt “povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih” i “u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom”. Pittovi odvjetnici još se nisu oglasili o ovome.

Previous articleFOTO Ratajkowski je na fotografijama potpuno gola, a mnogima smeta seksi prizor jer je uz nju i malodobni sin
Next articleNakon katastrofalnog rezultata na izborima Radončić u stranci provodi veliku čistku i bira novo rukovodstvo za sve razine vlasti
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments