Diljem Hrvatske u Novu godinu se ušlo svirkama i feštama na otvorenom, evo detaljčića iz nekih hrvatskih gradova

Članovi gospićkog HGSS-a su na južnom Velebitu spasili planinarku s teškom ozljedom noge te su tako zaključili Staru godinu.

Novogodišnja noć proslavljena je dočecima na otvorenom u mnogim hrvatskim gradovima.

Zagrepčanke i Zagrepčani dočekali su novu 2023. godinu na Trgu bana Jelačića uz glazbu, šampanjac i šarene konfete umjesto vatrometa, a inicijativi bez vatrometa pridružio se niz gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin, prenose hrvatski mediji.

Na glavnom zagrebačkom gradskom trgu posjetitelje su u 2023. godinu uveli su Pips, chips & videoclips, uz pjesmu “Ljubav”.

Splićane je na prepunoj Rivi u novogodišnjoj noći zabavljala Severina, britanske glazbenice Roisin Murphy nastupila je u Šibeniku, dok su na na prepunom Stradunu staru godinu ispratili Dubrovčani i njihovi gosti uz koncert Petra Graše i Ante Gelo Benda.

Na mnogim trgovima po Hrvatskoj slavilo se već u podne pa je tako Osijek već tradicionalno obilježio Silvestrovo kupanjem u rijeci Dravi te večernjim koncertom Crvene jabuke na središnjem gradskom trgu Ante Starčevića, a Zadar i Sinj su u podne dočekali i dječju Novu godinu velikim druženjem građana.


Članovi gospićkog HGSS-a su na južnom Velebitu spasili planinarku s teškom ozljedom noge te su tako zaključili Staru godinu.

Brojni su Istrani novu godinu dočekali na trgovima uz glazbu i ples u toploj zimskoj noći, pa su tako Puljani odbrojavali do ponoći s Ninom Badrić na Portarati, a na pulskom Kaštelu s Cubismom U Istri tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana boravi preko 30 tisuća gostiju.

SOURCEFena
Previous articleLegendarni Željko Bebek uveo Mostar u Novu godinu: Atmosfera je bila odlična, nije bilo intervencije policije ni bilo kakvog incidenta
Next articleCele noći ja na splavu s njom sam pio pa se splav skoro potopio: U Beogradu evakuiran splav jer je propuštao vodu usred preopterećenosti
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments