Dobra vijest za ljubitelje Harry Pottera

Specijal će biti premijerno prikazan na Novu godinu – u subotu, 1. siječnja 2022., a zasad je najavljeno prikazivanje samo na HBO Maxu.

Nakon 20 godina ekipa iz filma “Harry Potter and the Philosopher’s Stone” ponovno se okuplja, najavila je tvrtka Warner Bros., a već je objavljen i teaser.

Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts predstavit će neke od najvećih zvijezda franšize Harry Potter, uključujući Daniela Radcliffea, Ruperta Grinta i Emmu Watson, u nizu intervjua, razgovora i panela.

Osvrnut će se na franšizu i njezino naslijeđe, otkrivajući i nove anegdote te uvide iza kamere.

Između ostalih na okupljanju će se pojaviti i redatelj Chris Columbus te glumci Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch i drugi.


“Prošli smo nevjerojatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odat će počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknuo živote – od talentirane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije”, izjavio je Tom Ascheim, predsjednik studija Warner Bros., koji stvara sadržaj za djecu i mlade.

Specijal će biti premijerno prikazan na Novu godinu – u subotu, 1. siječnja 2022., a zasad je najavljeno prikazivanje samo na HBO Maxu.

SOURCEBild.ba
Previous articleNovalić: Volio bih da građani ulažu novac umjesto da štede
Next articleLukač: Bošnjački političari sve rade s ciljem destabilizacije i stvaranja ratno-huškačke atmosfere
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments