Englezi se raspisali o elitnoj prostituciji u BiH i Tijani Ajfon

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od 30 uhićenih osoba u raciji koju je provela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine.

Nakon saznanja da je na kontroverznoj fešti bio i poznati nogometni sudac Slavko Vinčić, počeli su pisati i britanski mediji i to poznati tabloid The Sun.

Ovaj tabloid je iznio sve detalje uhićenja i istaknuo da je slovenski nogometni sudac bio prisutan tijekom velikog uhićenja u BiH, gdje je policija zaplijenila oružje i kokain, ali ističu da nije bio organizator, da je priveden kao svjedok, kao i da je ubrzo pušten.

U tekstu se najviše piše o sucu Slavku Vinčiću, jer je on ove sezone sudio nekoliko utakmica u Europi klubova iz Velike Britanije, Liverpoola, Manchester Cityija i Glasgow Rangersa.

Naglašava se da Vinčić nije bio među organizatorima fešte na kojoj je Tijana Maksimović s prijateljicama trebala intimno zadovoljavati 26 muškaraca.


Podsjećanja radi, srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, pokušala je s preostalim djevojkama pobjeći u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organiziranu prostituciju, 28 uhićenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika, što sve stoji u navedenom britanskom mediju.

Bild.ba

Previous articleMostarski Napredak čestitao Dan državnosti Republici Hrvatskoj
Next articleSutra se u Federaciji BiH ukida još jedna korona mjera