Hercegovka Dubravka briljirala u kvizu “Potjera”: Ova Gruđanka je nadmudrila lovca i skupa s kolegom osvojila nevjerojatnih 28 000 eura!

Dubravka je u minuti osvojila 3000 eura pa zatim prihvatila višu ponudu od 12.000 eura koju je naposljetku donijela svojoj ekipi.

Gruđanka Dubravka Pešorda u Potjeri rasturila je svojim znanjem, ali se pojavila i sa zanimljivim modnim detaljem. 29-godišnja psihologinja na košulju je prikačila plišanu igračku.

“Je li to medvjedić ili mali praščić?” pitao ju je voditelj Joško Lokas, na što je ona odgovorila da je u pitanju praščić te objasnila zašto se odlučila na takav potez. “Gledala sam jednu staru epizodu u kojoj je Morana donijela medu pa sam rekla – mogu i ja imati pomoćnika”, našalila se.

Morana je ipak nije dočekala s druge strane ploče, već je tamo sjeo Mladen. Dubravka je u minuti osvojila 3000 eura pa zatim prihvatila višu ponudu od 12.000 eura koju je naposljetku donijela svojoj ekipi. Na kraju je u završnoj potjeri ostala sa svojim suigračem Borkom s kojim je uspjela obraniti 28.0000 eura, prenosi Vrisak.info.

Previous articleBranko osuđen jer je pijan vozio bicikl po nogostupu: “Nisam vozio, već gurao”
Next articleUžas: Iza benzinske postaje pronađeno tijelo 47-godišnjeg muškarca
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments