Hladan tuš za Hrvaticu iz Njemačke: Muž joj otišao u Hrvatsku pa uskoro doznala da je razvedena

Supružnici su službeno i dalje rastavljeni jer se čeka pravorijek optužnice koja je protiv Željka podnijeta za kazneno djelo krivotvorenja službene isprave

Umirovljenik koji je sa suprugom živio u Njemačkoj u Hrvatskoj je zaradio kaznenu prijavu nakon što se na prevaru razveo od supruge. Naime, 70-godišnjak Željko iz Karlovca zaljubio se u drugu ženu zbog čega je odvjetniku predao krivotvorenu punomoć kojom ga on i supruga ovlašćuju da podnese prijedlog za sporazumni razvod braka u njihovo ime, piše portal Danica.hr.

 “Potpisao je na punomoći i suprugu bez njezinog znanja i ovlasti te je predao odvjetniku koji je na temelju punomoći podnio prijedlog za sporazumni razvod braka. Dakle, izradio je lažnu ispravu“, navode tužitelji koji sada za Željka traže šest mjeseci zatvora uvjetno.

Sve se dogodilo u rujnu 2020. godine u Karlovcu. Zahvaljujući toj punomoći, nakon samo mjesec dana njihov je brak i službeno bio poništen na sudu. Nakon što je supruga za to doznala, podnijela je protiv muža kaznenu prijavu, piše Danica.hr.

Supružnici su živjeli u Njemačkoj. Prevarena žena kaže kako je doznala da suprug ima ljubavnicu, i to nakon što je otišao u Hrvatsku jer je, kako je rekao, morao na kontrolu liječniku.

“U ožujku 2021.godine je nazvao našu kćer i rekao joj da mi prenese da je on podnio zahtjev za razvod braka. Nazvala sam nakon toga Općinski sud da se raspitam o zahtjevu za razvod i tada mi je službenik na sudu rekao da sam razvedena od listopada 2020. godine. Nakon toga sam nazvala odvjetnika koji mi je rekao da je moj tadašnji suprug donio punomoć i rekao da sam i ja potpisala. Nikad nismo muž i ja razgovarali o razvodu braka”, ispričala je supruga tijekom istrage.


Željko pak sve opovrgava. Tvrdi da je rekao ženi da se želi rastati i ona se s tim složila i rekla mu da on mora sve platiti jer ona nema novca.

“Otišao sam svom odvjetniku koji mi je rekao da za sporazumni zahtjev za razvod braka punomoć trebamo potpisati oboje. Obavijestio sam ženu i ona se s tim složila sve dok nije saznala da sam pronašao drugu te me je nakon toga tužila”, tvrdi Željko.

Supružnici su službeno i dalje rastavljeni jer se čeka pravorijek optužnice koja je protiv Željka podnijeta za kazneno djelo krivotvorenja službene isprave, piše Danica.hr.

SOURCEBild.ba
Previous articleProstitutka potjerala 23-godišnjaka nakon prvog odnosa, on pozvao policiju
Next articleHrvatska je dobila još jednog sjajnog napadača, velikan je jako zagrizao za njega
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments