Holivudskoj glumici izgorjela štala

Holivudskoj glumici izgorjela štala

Getty Images

U velikom požaru obitelj slavne glumice Jennifer Lawrence ostala je bez dijela obiteljske farme u američkom Kentuckyju. 

Farma koja je funkcionirala i kao dječji ljetni kamp ostala je bez glavne štale, a požar je, prema pisanju Daily Maila, gasilo 30 vatrogasaca. Navode da je požar bio toliki da je vatra bila vidljiva s udaljenosti od nekoliko kilometara. 

U požaru, pišu, nije bilo ljudskih žrtava, no navodno je trebalo više od sat vremena za gašenje požara samo u glavnoj štali. 

“S velikom tugom javljamo vam o strašnom požaru koji se dogodio na našoj farmi. Duboko smo zahvalni što nitko od ljudi i životinja nije stradao u tragediji, ali svejedno tugujemo zbog toga što su propale godine truda i rada koji smo ulagali u ovo mjesto, kao i brojne uspomene. Riječima ne možemo opisati tugu koju sada osjećamo. Neizmjerno smo zahvalni vatrogascima koji su nam pritekli u pomoć. Vi ste heroji”, stoji u objavi na Facebook stranici farme. 

TMZ piše kako je Blaine Lawrence, vlasnik farme i brat slavne glumice, poslao mail roditeljima bivših i trenutnih članova kampa u kojem je detaljno naveo što su sve izgubili u požaru: štale za konje, prostor za jahanje, paviljon za umjetnost, garažu punu opreme…

Blaine je također obećao da će farma i kamp biti obnovljeni i otvoreni do ljeta sljedeće godine, a zatražio je i donacije koje će u tome pomoći. 

Jennifer Lawrence, čija se imovina procjenjuje na 160 milijuna dolara, zasad se nije oglasila. 

Bild.ba