Hrvat ostavio susjedu poruku i 100 kuna te postao hit na internetu: Ovo je za duševne boli ili čistača

Jedan je stanar ostavio susjedu poruku isprike jer je njegov prijatelj povraćao kroz prozor

Foto: Reddit

Hit na Redditu postala je objava poruke koju je jedan Hrvat dobio od susjeda nakon pijanke. Riječ je vjerojatno o susjedu koji stanuje kat iznad osobe koja je objavila poruku, a koji se ispričao zbog nereda koji je napravio njegov prijatelj. Uz poruku ostavio je i 100 kuna za čišćenje.

– Ovdje je 100 kn ili 13,28 eura za čistača ili duševne boli. Prijatelj je povraćao, ako treba zovite i ja ću doći počistiti. Još jednom, najdublje isprike – piše u poruci.

Objavljena je i druga fotografija prozora po kojem je očito povraćano s kata iznad, no vlasnik stana objavio je kako mu je supruga već počistila prije nego su pronašli poruku.

Objava je izazvala brojne komentare, a mnogi su pisali kako je stanar ispao pošten.


‘Častan čovjek’, ‘Definicija ljudine’, ‘Evo može i kod mene doći povraćati za 100 kn’, ‘Elita hrvatske domovine, nematerijalno kulturno blago’, ‘Mogao se praviti mutav, ali je kao čovjek priznao da je zeznuo i ponudio da sam dođe očistiti. Treba ga za političara!’, samo su neki od brojnih komentara, prenosi večernji.hr.

SOURCEBild.ba
Previous articleBiden se obratio Putinu: “Gospodine, dobro me čujte – svaki centimetar”
Next articleMaminja se sve manje sluša! Navodno je bivši šef krim-policije gotovo u potpunosti preuzeo kontrolu u Dinamu. Evo kako je do toga došlo…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments