Hrvatica dobila 370.000 kn na Eurojackpotu: Prvo ću se napiti pa kupiti auto roditeljima

Foto: Press

Sretna dobitnica petice prije dva dana stigla je na blagajnu Lutrije kako bi podigla dobitak od 370.460,44 kune osvojen u 44. kolu Eurojackpota.

Mlada igračica ne igra na istom prodajnom mjestu i nema svoje brojeve, a upravo je čudesne i pomalo nevjerojatne kombinacije uplatila na sam dan izvlačenja, u Kratkoj 1 u Ludbregu. Odigrala je dvije kombinacije slučajnim odabirom. Na istom su se listiću tako našla dva niza brojeva, koje kad pogledate i usporedite s dobitnom kombinacijom koja glasi: 11, 19, 24, 33, 39 – 1,4; odmah shvatite o čemu se radi. U drugoj je kombinaciji pogodila svih pet brojeva (iz grupe brojeva od 1 do 50), a u prvoj dva broja (iz grupe brojeva od 1 do 10).

Mnogi bi rekli kakav peh jer je glavni dobitak, koji je za to kolo iznosio 158 milijuna kuna, promaknuo za dlaku, ali ne i naša dobitnica: “Nema veze, presretna sam i s dobicima petice i 1+2! Možda ću se malo i napiti. Zdrava sam i osjećam se odlično… A to je ipak najveće bogatstvo”.

Zanimljivi su i njeni planovi s osvojenim iznosom: “Prvo ću roditeljima kupiti novi automobil jer ovaj koji trenutno voze je jako star, a potom rješavam stambeno pitanje”, dodala je na kraju.

Uz ovu odlikašicu prošlog tjedna svoj dobitak podignuo je još jedan Eurojackpot odlikaš – dobitnik petice iz Novog Marofa koji je u 43. kolu osvojio iznos od 604.813,03 kn. “Sretan sam, najradije bi vas sve izljubio, ali zbog mjera koje su na snazi ne smijem”, rekao je vidno uzbuđeni dobitnik.


Niti on nema svoje prodajno mjesto, ali ima svoje brojeve iako, kako kaže, nekad odigra po osjećaju. U četvrtak 5. studenog šestica iznosi 1.000.000 kn, a petak 6. studenog donosi Eurojackpot od 249.000.000 kn.

Bild.ba

Previous articleU FBiH 1.297 novozaraženih koronavirusom, 31 osoba preminula
Next articleMasovni prosvjedi u Engleskoj zbog lockdowna: Policija uhitila preko 100 ljudi