Ima 93 godine i mora pušiti kako ne bi umrla

Glumica June Brown od doktora je dobila naredbu da i dalje puši jer bi je šok zbog prestanka sad mogao ubiti.

93-godišnja glumica proteklih 70 godina puši oko 20 cigareta dnevno, iako je lani pokušala prestati. Sad se po nalogu liječnika vratila na pola kutije dnevno, kaže njezin kolega glumac John Altman.

John (68) je glumio sina June Brown u popularnoj sapunici BBC-ja Eastenders, kojoj je posvetila 35 godina svog života. Glumac koji redovito posjećuje June u njezinom domu u Surreyu za The Sun je otkrio kako glumica još uvijek puši.

– Nažalost, još uvijek puši, ali liječnici su joj rekli da sada ne prestaje. Obožava cigarete. Puši ih najmanje deset dnevno. –

June je pokušala smanjiti svoju sedam desetljeća dugu naviku 2019., okrenuvši se e-cigaretama, no, tad je rekla da su joj bile preteške za držanje.


Inače, June je dugovječnu sapunicu BBC-ja napustila u veljači jer joj se nije svidjela priča njezinog lika. Osim toga, bila je zabrinuta da neće moći čitati scenarij nakon što su joj dijagnosticirani problemi s vidom.

No, John je također otkrio da se glumici vid nije pogoršao, iako se bojala da će oslijepiti. Kaže kako ima Kindle i naočale, pa i dalje može čitati. Dodao je kako je posjećuje koliko god može jer su još uvijek dobri prijatelji.

John, koji je napustio glumu kako bi postao glazbenik, izdaje debitantski album sljedećeg mjeseca, a kaže i kako nije prekrižio svoj povratak sapunici. “Nikad ne reci nikad”, rekao je.

Bild.ba

Previous articleGreta Thunberg podržala Joea Bidena: Nagovarajte sve da glasuju za njega!
Next articleOdlazak širokobriješkog velikana: Preminuo Predrag Naletilić, najveći hrvatski nogometni menadžer