Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke pune ljubavi

Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke pune ljubavi

Mateo i Izabel Kovačić
Foto: Instagram

Mateo Kovačić proslavio je 26. rođendan uz Izabel, slavnu tortu i niz onih koji su mu diljem svijeta poželjeli sve najbolje. Skromni mladić iznimno je puno postigao u tako malo vremena.

Proslavljeni nogometaš Mateo Kovačić proslavio je 26. rođendan. U društvu supruge Izabel i uz slasnu tortu, Mateo se svima zahvalio na Instagramu na lijepim rođendanskim željama.

Hvala vam svima na lijepim rođendanskim željama, dobar je osjećaj biti godinu dana stariji“, rekao je nogometaš.

Uz njega je pozirala njegova dugogodišnja životna suputnica, koja je sjajno izgledala i u ležernom izdanju bez make-upa.

Poseban datum obilježila je Izabel i na svom Instagramu, objavivši fotografiju s njihovog romantičnog putovanja. On joj se u komentarima zahvalio i poručio joj da je voli. Ljubav para, čini se, nikad nije bila jača, a dani izolacije još su ih više povezali.

“Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć”, rekla je u razgovoru za Gloria.hr nedavno Izabel.

Inače, mladi slavljenik već je postigao jako puno te se čini da mu je samo nebo granica. Osim ljubavnog uspjeha i sreće s Izabel, Mateo je iznimno uspješan i na poslovnom planu. Kada je u ljeto 2019. odrađen njegov transfer iz Real Madrida u Chelsea, Kovačić je i službeno postao prvi hrvatski nogometaš od sto milijuna eura. Oborio je time rekord koji je držao Mario Mandžukić i upisao veliki uspjeh u svoj životopis.

Unatoč tome, ostao je prizeman mladić. Uspjeh nije stigao preko noći i iziskivao je odricanje i rad, a Mateu je sve lakše palo uz podršku supruge i obitelji. Danas ovaj slavljenik radi na tome da i drugima nešto da pa sa suprugom puno energije ulaže u humanitarni rad. Kroz udrugu ‘Mateo Kovačić’ nogometaš i njegova supruga pomažu, i to prvenstveno djeci.

Bild.ba