Još nije ni nastupila, a Konstrakta se već upisala u povijest Eurosonga

Brojne su i reakcije na tekst, u kojem se, među ostalim, spominje i zdrava kosa Meghan Markle, a zanimljivo je da je Konstrakta pjesmu napisala šetajući psa, što je nedavno sama otkrila medijima.

Pred nama je drugo polufinale Eurosonga, u kojem ćemo doznati preostale finaliste, a dobre šanse za prolazak dalje ima predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta.

Ona se sa svojom pjesmom “In corpore sano” već upisala u povijest natjecanja iako još nije nastupila, prenosi Showbuzz.hr.

Naime, kako navode u članku o njoj objavljenom na službenoj stranici Eurosonga, ovo je prvi put u povijesti natjecanja da netko pjeva na latinskom jeziku, a ona ga k tome još kombinira i sa srpskim.

Uz to je i jedina predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Brojne su i reakcije na tekst, u kojem se, među ostalim, spominje i zdrava kosa Meghan Markle, a zanimljivo je da je Konstrakta pjesmu napisala šetajući psa, što je nedavno sama otkrila medijima.


Inče, nakon prve večeri Eurosonga, u kojoj hrvatska predstavnica Mia Dimšić nije uspjela izboriti prolazak u finale, promijenilo se i stanje na kadionicama.

Predstavnici Ukrajine, Kalush Orchestra, i dalje su glavni favoriti za pobjedu, no više ih ne slijede Mahmood i Blanco iz Italije, koji su sada pali na treće mjesto, a umjesto njih je na drugo mjesto zasjeo predstavnik Velike Britanije Sam Ryder.

Najveći skok na kladionicama doživjeli su predstavnici Moldavije, Zdob si Zdub & Advahov Brothers, koji su se popeli za čak 10 mjesta nakon nastupa u prvom polufinalu i sada su 11., a ispred njih je Konstrakta.

Pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga doznat ćemo u subotu, 14. svibnja.

SOURCEBild.ba
Previous articleGenjac potvrdio ono što već svi znamo: Izetbegović se sprema za Predsjedništvo
Next articleKordić: Ljudi su došli ispred Gradske vijećnice poslati poruku meni ili gradskoj upravi, to me jako žalosti
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments