Ljubavni savjeti u prošlosti: Daj mu malo, rijetko i nevoljko

"Dobra prepreka je i započinjanje svađe sat vremena prije moguće akcije. To će ga sigurno ohladiti" piše.

Poznata ženska “izmotavanja” kada je vrijeme za akciju imaju jake korijene, a sudeći po onome što smo pročitali, iza njih stoji knjižica iz 1894. godine.

Iako su neki odlomci iz knjižice “Instruction and Advice For the Young Bride” danas poprilično smiješni, sigurni smo da će se mnogi, bar kroz šalu prepoznati, a tada su predstavljali svojevrsni vodič za ljubavni život mladih žena.

Autorica Ruth Smythers, koja se prozvala “voljenom ženom svećenika L.D. Smythersa”, muškarce je tada prikazala kao predatore, a žene kao neiskvarena bića koja se svakodnevno suočavaju sa njihovim napadima.

Kako bi se uspješno obranile i osigurale svoju budućnost, ženama su se dijelili mnogi savjeti, a najveći naglasak bio je na tome da budu “škrte”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @radical_humanbeings


“Na početku braka seks dva puta tjedno je sasvim dovoljan, a na ženi je da se potrudi da tu brojku vremenom smanji. To može izvesti glumljenjem da je boli glava ili nešto drugo, a može i da se pravi da spava dubokim snom”, savjet je iz knjižice.

Stoji i kako se ponašati ukoliko želimo izbjeći poljubac.

“Ako je muškarac pokuša poljubiti u usta, bilo bi poželjno da žena okrene glavu tako da njegove usne završe na njenom obrazu”, piše.

A spomenuli su i kada se najviše isplati svađa.

“Dobra prepreka je i započinjanje svađe sat vremena prije moguće akcije. To će ga sigurno ohladiti” piše.

Sudeći prema navodima u ovoj knjizi, muškarce nikako ne treba ohrabrivati na seks jer su oni stvorenja koja ga žele prakticirati svakoga dana.

Autorica je posebno upozorila žene kako su muškarci po prirodi perverzni te da im na um padaju razne ideje.

Naglasila je i kako bi posebno trebale biti oprezne pri korištenju “abnormalnih poza” ili “usta na raznim dijelovima tijela”.

Ruth je napomenula kako su priče o intimnim stvarima te gledanje golotinje i sličnih prizora “odvratne navike koje će muškarac steći ako mu to bude dopušteno”.

Ako dođe do intimnog odnosa, autorica je naglasila da bi on trebao dogoditi se u mraku te da žene na sebi trebaju imati debele spavaćice koje pritom neće skidati.

Žene ne trebaju pomagati muškarcu da dođe do kreveta po mraku jer ‘uz malo sreće’ mogu pasti i povrijediti se, a to je odličan izgovor da se ništa ne dogodi, piše.

Ukoliko se ipak uspije dovući do kreveta i njene spavaćice, savjetuje kako bi jedan od dobrih izgovora mogao biti da “hitno mora u kupaonicu”.

Smythers je navela kako pametne žene trebaju same usavršavati metode odbijanja i obeshrabrivanja svog muža.

“Do pete godine braka taj ‘nemili događaj’ treba svesti na jednom mjesečno, a do desete godišnjice bi većina žena trebala seks potpuno izbacititi iz spavaće sobe. Do tada većina vjenčanih parova već ima djecu i nema više potrebe za tim”, tvrdi Ruth.

Sve u svemu, kada bi jednim sažetim savjetom opisali njeno djelo, on bi glasio: “Jedno kardinalno pravilo braka je to da se nikada ne smije zaboraviti: daj malo, rijetko i, prije svega, nevoljko”.

SOURCEBild.ba
Previous articleNe smetaju mu samo Hrvati u BiH: Bošnjački radikal ima problem i sa Srbima u Hrvatskoj i to je sada pokazao
Next articleTisuće prosvjednika u Bruxellesu: Ne diktaturi cijepljenja! Ne dirajte nam djecu!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments