Maja objavila novu fotku djeteta i raznježila fanove

Maja objavila novu fotku djeteta i raznježila fanove

Objavom je fanovima dala do znanja da su ona i beba došle kući te da je sve u najboljem redu. Dječja soba odavno je uređena, a novopečenim roditeljima upravo je postala najvažnija prostorija u stanu.

Pjevačica Maja Šuput (41) jutros je obožavatelje na Instagramu raznježila novom objavom. Naime, pjevačica je objavila fotografiju supruga Nenada (37) i sinčića kojeg je prije nekoliko dana donijela na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Uz fotografiju je napisala: “Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada”.

Tako je fanovima dala do znanja da su ona i beba došle kući te da je sve u najboljem redu. Dječja soba odavno je uređena, a novopečenim roditeljima upravo je postala najvažnija prostorija u stanu. Podsjetimo, Maja još uvijek ne otkriva ime svog sina, ali jasno je prije poroda dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime.

Ona i suprug Nenad su ga odabrali, ali čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin na Apgar testu, koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet, dobio je maksimalnu ocjenu.

Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama. Nedugo prije poroda Maja je dala i zadnji intervju prije nego što će postati mama, a pred tv kamerama otkrila je kako će uskoro izbaciti na tržište i liniju baby kozmetike, prenosi Večernji.hr.

Bild.ba