Maja Šuput sinoć se nakon nastupa u Međugorju družila s Matom Bulićem u backstageu, a onda se umiješala i Matija Vuica

Inače, Mate se sve češće pojavljuje u javnosti nakon što se 2020. godine zarazio koronavirusom nakon čega je za pjevača uslijedio dug oporavak.

Maja šuput
Ilustracija

Maja Šuput sinoć je nastupala u Međugorju. Na svom Instagramu podijelila je fotografiju iz backstagea te je otkrila kako joj je društvo pravio Mate Bulić.

“Dvije lude”, napisala je Maja aludirajući na njihov duet koji je objavljen 2016. godine.

“Fin ste par”, napisao je jedan korisnik Maji u komentari uz emotikon sa sunčanim naočalima. “A gle vas i ja sam tu negdje”, umiješala je Matija Vuica, modna dizajnerica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, Mate se sve češće pojavljuje u javnosti nakon što se 2020. godine zarazio koronavirusom nakon čega je za pjevača uslijedio dug oporavak.


“Kad mi kažu da 6 mjeseci uopće nisam na noge izišao, svi su mi rekli, posebno moja obitelj koja je bila uz mene, moja žena koja mi je bila desna ruka mi je pričala, ali ja se ne sjećam ništa. Pitali su je pamtim li ja išta iz tog dijela – ja sam samo rekao, ružne snove koji su tada bili”, ispričao je Mate za In magazin.

Pjevač je bio i na nedavnom svečanom otvorenju Pelješkog mosta.

Foto: Instagram
SOURCEBild.ba
Previous articleDa ti srce stane od ove tragedije u Bugojnu: Nikica Radić i Pero Brzica poginuli dok su mijenjali sijalicu na rasvjeti
Next articleMožda neki to ne mogu shvatiti, ali bitka za Dom naroda posljednja je linija obrane za spas Hrvata Bosne i Hercegovine
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments