Mama je viđena u nezgodnoj poziciji s drugim, a zabrinuta djevojka se sada pita treba li to reći tati

Nakon prvotnog šoka, pitala ju je je li sigurna da se zaista ljubila s njim ili je možda bio nevini poljubac

Mama
Photo by Alexandru Zdrobău on Unsplash

Moji mama i tata su se uvijek činili sretni i kao da nemaju problema u braku. Oboje su moralni, pristojni ljudi, koji vrijedno rade i kad god mogu pomažu drugima. Ja sam uvijek sam bila malo bliža s tatom ali svi skupa smo bili skladna, mala obitelj. Prije nekoliko tjedana nazvala me moja sestrična i rekla mi da mora ozbiljno razgovarati sa mnom. Kada smo se našle izgledala je zaista zabrinuto, a onda mi je rekla da je prije nekoliko dana vidjela moju mamu kako se u javnosti ljubi s nekim drugim muškarcem – napisala je jedna djevojka za The Sun, prenosi Večernji.

Nakon prvotnog šoka, pitala ju je je li sigurna da se zaista ljubila s njim ili je možda bio nevini poljubac s muškim prijateljem, no sestrična joj je rekla da su se baš strastveno ljubili, a on je držao ruku na njezinoj stražnjici.

PROČITAJ I OVO: Stiže brutalna zvijer za mjerenje brzine i prekršaja u prometu: Superkameri ništa neće promaknuti!

– Ne mogu ni spavati ni jesti, stalno mi se to vrti po glavi. Imam osjećaj kao da više ne znam tko je moja mama, i ne znam trebam li to reći svome tati, iako znam da će ga slomiti – nastavila je. – Doživjeli ste veliki šok koji vas je potresao i natjerao vas da se zapitate koliko dobro poznajete vlastitu majku. Nemojte žuriti i odmah reći svome ocu, umjesto toga prvo razgovarajte s majkom. Recite joj da znate za njezinu aferu zamolite ju da bude iskrena s vama. Dajte joj priliku da objasni zašto se to dogodilo i što planira učiniti dalje. Recite da ne želite reći svome ocu, ali da smatrate da zaslužuje znati istinu. Možda će ipak moći zajedno riješiti probleme – odgovorila joj je Deidre.

SOURCEBild.ba
Previous articleStiže brutalna zvijer za mjerenje brzine i prekršaja u prometu: Superkameri ništa neće promaknuti!
Next articlePušači, ako vam nije muka od dima cigarete – hoće od novih cijena u BiH: Poskupljuju čak 44 vrste, evo detalja
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments