Mlada dama šokirala outfitom u parlamentu. Istina, zakopčana je, ali…

Finalistica Miss Srbije 2021. godine, Anastasija Ranković, pojavila se u beogradskoj Narodnoj skupštini u bijelom kombinezonu o kojem svi pričaju.

Natjecateljice Miss Universe Srbije obišle su prije nekoliko dana zgradu Narodne skupštine u Beogradu. Ne bi ovo bila velika vijest da se za tu priliku natjecateljica Anastasija Raković nije odjenula potpuno neprilično.

Naime, Anastasija iz Mladenovca za ovu je priliku obukla bijeli uski kombinezon u kojem se ocrtava svaki dio njezina tijela. Iako je zakopčana do grla, svi se slažu da je bijeli kombinezon potpuno krivi izbor za posjet jednoj ovakvoj instituciji, prenosi Žena.blic.rs

“Ovako obučena djevojka je nezamisliva u UK parlamentu ili američkom Senatu”, “Jao, ni soda bikarbona mi neće pomoći probaviti ovo čudo”, “Jednostavno – vulgarno”, “Pa i da je misica, neka se pravila moraju poštivati”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Neki su otišli toliko daleko da su pomislili kako se ovako može oblačiti jer je zaposlenica Skupštine, što se ispostavilo potpuno krivom pretpostavkom.


Naime, Anastasija je tek završila gimnaziju i priprema se za upis Pravnog fakulteta.

SOURCEBild.ba
Previous articleVukanović je zanimljivo opisao sankcije koje su uvedene Dodiku
Next articleAtraktivna Hrvatica godinama živi u Španjolskoj, mediji pišu da je u vezi s legendom madridskog Reala
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments