Mostarac uhićen zbog videa na TikToku

Mostarac uhićen zbog videa na TikToku

Mostarski TikToker Hrvoje Miletić, koji broji preko 79 tisuće pratitelja i 1,5 milijuna lajkova, jučer je uhićen zbog objave videa u kojem vlak kroz Hercegovinu prelazi preko povrća i drugih predmeta te je 24 sata proveo u pritvoru.

Progovorio je o svom iskustvu nakon što je danas izašao iz pritvora.

– Jučer iza podne su mi pripadnici FUP-a upali u stan i izvršili pretres, oduzeli mobitele, a mene priveli kao da sam neki kriminalac – kaže Miletić.

Tijekom privođenja, kako nastavlja, su mu rekli da je počinio kazneno djelo ugrožavanja u prometu opasnim radnjama.

– Odveli su me na mjesto događaja gdje sam snimao videe, kako bi uradili vještačenje, a onda su me smjestili u pritvor gdje sam proveo 24 sata. To je za mene bilo strašno iskustvo. Mala prostorija sva u betonu, dva s dva metra, bez dovoljno zraka i mogućnosti za bilo kakvu komunikaciju osim sa zaštitarima – priča mostarski TikToker koji nije ni slutio da će zbog video uratka tako završiti.

Naglašava kako su pripadnici FUP-a prema njemu bili korektni koliko je to moguće, ali bez obzira na to iskustvo koje je doživi ne želi nikome, piše Klix.ba.

– Rekli su mi da će protiv mene biti podnesena kaznena prijava i da sam obvezan odazvati se na poziv suda – kaže Miletić.

Poručuje da videe s opasnim radnjama više neće praviti te preporučuje svima koji se sličnim aktivnostima bave da s tim prestanu kako im se ne bi dogodilo isto što i njemu.

Bild.ba