Mostarke ni kiša ne može spriječiti da popiju kavu

FOTO: Screenshot

Nakon što je Federalni stožer civilne zaštite ublažio mjere zabrane, mnogi ugostiteljski objekti u Hercergovini su u srijedu otvorili svoja vratima za dugo očekivane goste.

Iako gosti mogu sjediti samo u vanjskom dijelu kafića, odnosno na terasama, velik broj građana nije mogao odoliti pa čim prije zauzeti mjesto u omiljenom kafiću.

Ipak već u četvrtak stigla je kiša što je mnogima pokvarilo planove za kavu. Ipak ove dvije gospođe iz Mostara su pokazale da ih ništa ne može zaustaviti pa ni lagana kiša.

One su zauzele mjesto u omiljenom kafiću kod Tržnog centra “Rondo”, pokrile se kišobranima i neometano vodile svoj razgovor uz kavu.

FOTO: Instagram

Ova fotografija koju je proslijedio jedan čitatelj Jabuka.tv pokazuje koliko je mnogim ljudima u Mostaru nedostajalo neobvezno sjedenje u kafiću, a na društvenim mrežama je pobrala brojne reakcije.


Podsjećamo kako je Federalni stožer civilne zaštite dopustio rad ugostiteljskih objekta u vanjskom dijelu objekta, uz obveznu propisanu distancu stolova u razmaku od dva metra, a za jednim stolom mogu sjediti najviše četiri osobe.

Bild.ba

Previous articleNovo ludilo velikobošnjačkih ekstremista
Next articleArapi moraju uplatiti Biliću 15 milijuna dolara