Nina Badrić se opet svađa. Ovaj put u priči ima i rajčica

Nina Badrić se opet svađa. Ovaj put u priči ima i rajčica

Nina Badrić

Nina Badrić prije nekoliko je dana zamolila Vladu da glazbenoj industriji omogući da radi svoj posao, a onda je došla ponuda jedne gospođe iz Bjelovara o kojoj svi danima pričaju.

Društvenim mrežama počeo se ovih dana širiti komentar koji je napisala jedna gospođa koja poziva Ninu Badrić da dođe u okolicu Bjelovara i pomogne joj vaditi krumpire. Taj komentar napisan je nakon što je pjevačica u videu koji je objavila na svom Facebooku zamolila Vladu da omogući i svima unutar glazbene industrije da se vrate na posao, prenosi Večernji list i Bild.ba.

– Čini mi se da smo ostali jedina profesija koja je ostala u lockdownu, da nisu donesene jasne mjere na koji način i pod kojim uvjetima mi glazbenici možemo nastupati, odnosno obavljati svoj posao – poručila je Nina.

Među komentarima na društvenim mrežama našao se tako i taj komentar gospođe iz okolice Bjelovara koja poziva Ninu da dođe raditi kod nje, a Nina je to sve komentirala ovako:

– Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti. –

Našalila se nakon toga Nina na svoj račun i objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se nalaze rajčice i rekla je:

Krumpira više nemamo, bit će iduće godine al zato šalša na pome. –

Dodala je uz ovaj opis i hashtag #opgbadric i prijatelji su joj u sličnom šaljivom tonu komentirali fotografiju, ali bilo je i onih koji nisu baš shvatili poruku Nine Badrić i jedna osoba joj je uputila ove riječi:

Screenshot

– Draga Nina, nije se šaliti s radom. Molim Vas, ja razumijem situaciju u kojoj se nalazite, ali se spustite na zemlju, bez ironije, molim!!! Aman, nije samo vama teško!!!

Nije dugo trebalo i Nina joj je odgovorila:

Ajmo se svi kolektivno roknuti??? Što kažete? Nikome nije lako trenutno ni onome ko kopa a ni onome ko svira a niti svim drugim ljudima. Makar još možemo zadržati u sebi zrno pozitive dobrote i optimizma. Zar ne? Svako dobro i vama i nek vam je dan nasmijan to je barem besplatno -.

Bild.ba