Opet se oglasila žena koju je opjevao Kićo Slabinac: Svi koji me kritizirate ne znate činjenice

Mirjana Antonović žena je kojoj je Kićo Slabinac posvetio pjesmu “Zbog jedne divne crne žene” i ona je jučer napisala izjavu u kojoj se prisjetila njihove ljubavi, a nakon toga su je neki kritizirali te je odgovorila na kritike.

Mirjana Antonović je žena kojoj je prije nekoliko desetljeća pokojni Krunoslav Kićo Slabinac posvetio pjesmu “Zbog jedne divne crne žene” i ta pjesma postala je veliki hit i omiljena je i danas. Kićo je ispričao kako kraj njihove veze nije bio lijep i kako nakon prekida više nisu komunicirali, ali onda je Kićo pročitao Mirjaninu knjigu i nakon dugo vremena našli su se u Zagrebu prije koju godinu i opet obnovili svoje prijateljstvo.

Mirjana je bila shrvana kada je čula vijest o Kićinoj smrti i na Facebooku je napisala kako smo izgubili velikog čovjeka.Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo u nebu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost, to se nije dogodilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam nedostajati, a posebno meni – napisala je Mirjana. Nakon toga su je neki prozivali i kritizirali jer ovako piše o Kići, navodeći kako nema pravo tako pisati, te su se osvrnuli na njezinu dugogodišnju borbu u kojoj pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Mirjana je odlučila odgovoriti na te kritike i raščistiti kada je upoznala Kiću i nakon koliko godina od prekida s Kićom je upoznala Ilića.

Za sve vas koji ste me u ovom trenutku kritizirali zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao.

Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava sa Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete. S kim bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom? – napisala je Mirjana, prenosi Vecernji.hr.


Bild.ba

Previous articleŠto Hrvatima u BiH znači HZ Herceg-Bosna
Next articleFantastično Posušje jesenski prvak Prve lige FBiH