Ovako Kutcher i Mila Kunis pomažu ekonomski ugroženima od koronavirusa

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Glumači par Ashton Kutcher i Mila Kunis osmislili su zanimljivu ideju kako prikupiti sredstva za pomoć humanitarnim organizacijama tijekom borbe s pandemijom koronavirusa.

Naime, kreirali su “karantensko” vino, a sav iznos od prodaje donirat će humanitarnim udrugama i organizacijama koje su odabrali.

“Mila je osmislila karantensko vino. Odlučili smo na ovaj način pomoći onima koji su ostali u ovo vrijeme bez posla i nemaju način kako prehraniti obitelj. S partnerom Nocking Point napravili smo gomilu različitih vina koja su odlična. Mila je osmislila dizajn i etiketu”, kazao je Ashton.

https://www.instagram.com/p/B_K2aI2nNWR/

“Prvu zdravicu želim podijeliti s fanovima. Etiketa je interaktivna, na njoj piše “Nazdravljam”, a vi sami možete dopisati kome želite nazdraviti. Bilo da je to netko s kim dijeliš večer ili netko tko radi nešto sjajno”, pojasnio je glumac.

“Ili sami sebi nazdravite, zato što ste kod kuće sa svojom prokletom djecom koju toliko volite”, našalila se Mila, na što joj je suprug odgovorio, “Da, to može biti samo nazdravljanje da preživite kroz dan“.


Među slavnim osobama se može pronaći još zanimljivih primjera kojima žele pomoći osobama koje su pogođene pandemijom. Zvijezde serije Breaking bad Aaron Paul i Bryan Cranston odlučili su donirati 100% zarade od prodaje svog alkoholnog pića Dos Hombres kako bi pomogli ljudima u ugostiteljstvu, kao i prehrambenom američkom fondu koji je u krizi zbog pandemije koronavirusa. Za sličan potez se odlučio i Ryan Reynolds koji će 30% prihoda od prodaje svog gina donirati šankerima i konobarima koji trenutačno nemaju posao, javlja Index.

Bild.ba

Previous articlePapa odgodio Svjetski dan mladih i Svjetski susret obitelji
Next articleSlovenci razvijaju koncept ‘letećeg kombija’ za međugradski teret