Ovo je djevojka zbog koje je poludio slavni tenisač

Ovo je djevojka zbog koje je poludio slavni tenisač

Alicia Gowans je sportska nutricionistica i trostruka svjetska prvakinja u body fitnessu. Australski tenisač, brat njena dečka, poručio joj je da se makne iz njegove svečane lože u Melbourneu.

Australski tenisač Nick Kyrgios (25) trenutno je 47. na svijetu, a u ponedjeljak je, uz manje probleme na početku meča, na Australian Openu uspio doći do pobjede nad Portugalcem Ferreirom Silvom (25), prenose 24sata.

Djevojka njegova brata Alicia Gowans sjedila je u loži zajedno s dečkom Christosom, Kyrgiosovom sestrom Halimah i ocem Giorgosom.

Kyrgios je u jednom trenutku tijekom trećeg gema prvog seta uzjapuren viknuo prema tribinama:

Reci svojoj djevojci da izađe iz moje lože!

Gowans je sportska nutricionistica i trostruka svjetska prvakinja u body fitnessu koju na Instagramu prati skoro pola milijuna ljudi.

Gowans ima i vlastitu web stranicu na kojoj nudi online fitness treniranje, mentalni trening i edukaciju i trening za pripremu prije natjecanja.

Ambiciozna Gowans često na svom profilu objavljuje uspjehe klijenata i klijentica, odnosno uspješnih transformacija do kojih su došli uz njezine programe fitnessa i prehrane.

Kyrgios je kasnije pojasnio svoju reakciju tijekom meča rekavši da komentari nisu bili usmjerni prema Gowans niti prema bratu.

Kad sam na terenu, lud sam. Bio je to samo nalet adrenalina. Vjerujem da se mnogi tenisači mogu poistovjetiti s takvim ispadima. Ponekad to jednostavno trebate izbaciti iz sebe. Kad sam se smirio, počeo sam igrati pristojan tenis – rekao je nakon meča.

U sljedećem kolu Kyrgios će igrati protiv Francuza Uga Humberta (22).

Bild.ba