Pao rekord u Potjeri: Ekipa pobijedila Krešu i uzela skoro 300.000 kuna

Večeras je uigrani tim majstora s mora osvojio rekordni iznos u kvizu ‘Potjera’. Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić u 954. emisiji HTV-ova kviza nadmašili su lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojili 294.000 kuna, odnosno 73.500 kuna po natjecatelju.

– Ekipa je najbolje pokazala kako se igra ovaj kviz: uz odlično znanje, kontrolirani rizik, timsku suradnju i izvrsnu igru u završnoj potjeri. Mislim da je najveći kvizaški dobitak ove Potjere to što su ekipi gotovo jednako doprinijeli iskusni znalac poput Roberta Lojpura i mladić poput Antonija Mustahinića. Nevjerojatno izbalansiran tim – rekao je urednik ‘Potjere’ Igor Grković za Večernji list.

Naime, u završnoj Potjeri u dvije su minute imali 16 točnih odgovora, a Krešo nije znao svoja tri odgovora. No ekipa je to uspješno riješila zahvaljujući Lojpuru. 

–  Dečkima nemam što prigovoriti, drago mi je da nose rekordni iznos i da HTV neće morati zbog ovog povisiti pretplatu. Žao mi je što se više nećemo vidjeti ovdje – rekao je Krešo.

Dosadašnji rekordni iznos je bio 250.000 kuna, a osvojila ga je tročlana ekipa prije pet godina, kada su uspjeli pobijediti Deana Kotigu


Bild.ba

Previous articleEvo kako će glasati osobe zaražene koronavirusom
Next articleČavara razgovarao s predstavnicima Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH